Wij hanteren een retourbeleid van 14 kalenderdagen volgens het Belgisch herroepingsrecht koop op afstand.

Dit houdt in dat je 14 kalenderdagen de tijd hebt om af te zien van je aankoop. Je dient ons op de hoogte te stellen van het afzien van je aankoop. Dit kan via mail (zie bovenaan). De periode waarin dit dient te gebeuren is dus binnen de 14 dagen na levering van de goederen. Je hebt immers het recht om te passen, zoals je dit zou doen in een “fysieke” winkel.

Wel kun je aansprakelijk gesteld worden als de product(en) gebruikerssporen bevat(ten) en/of beschadigd is/ zijn. In dien diet het geval is, vervalt je herroepingsrecht.

Items die worden afgewezen zijn:

  • Beschadigde producten
  • Gedragen producten en/of gebruikerssporen bevatten
  • Producten waar de kaartjes zijn afgehaald
  • Niet de originele verpakking bevat
  • Zonder aankoopbewijs / leveringsbon

Om je aankoop terug te betalen, wachten wij eerst tot je de bestelling hebt teruggestuurd en wij dit beoordeeld hebben. Voeg zeker je factuur en leveringsbon bij het terug te sturen product.

Terugbetalingen

Wanneer wij het artikel hebben ontvangen en gekeurd hebben, ontvang je van ons een email of het product in aanmerking komt voor terugbetaling of niet. Indien dit het geval is, zullen wij het tegoed terug betalen inclusief verzendkosten. Let wel, de verzendkosten krijg je enkel vergoed bij retour van de hele bestelling. Bestel je dus 2 artikelen en je stuurt er 1 terug. Dan betalen wij dus enkel het artikel terug welke retour is ontvangen door ons.

Indien het product niet in aanmerking komt voor terugbetaling, laten wij dit je weten via email met daarbij de reden van deze beslissing.

Retourzendingen

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retoursturen van je producten. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten betaald voor het terugsturen van de bestelde items. We raden je daarom aan om dit zeker met track&trace te doen. Zodat je kunt opvolgen waar je pakket is.